Register raadplegen

Het Register Sociale Hygiëne is een openbaar register. Iedereen kan hierin zoeken op een combinatie van voorletters, achternaam en geboortedatum.

Waarom zoeken in het register?

Overheidsinstanties kunnen het Register Sociale Hygiëne raadplegen bij het verlenen van vergunningen en ontheffingen op grond van de Alcoholwet en het toezicht en naleving van de Alcoholwet. Ook kunt u natuurlijk zelf opzoeken of u in het register geregistreerd staat.

Heeft u uw registratie al herbevestigd?

Per 1 juli 2023 wordt het Register Sociale Hygiëne gevoerd door de Landelijke commissie sociale hygiëne (Lcsh). Als u in dit register zoekt, zoekt u tevens in het oude SVH-register. De gegevens uit het oude register blijven nog 5 jaar beschikbaar. Stond u al in het oude register? Zorg dan dat u uw registratie bij ons herbevestigd. Dit kan gratis via de pagina Herbevestigen. Wij zetten uw gegevens dan over in het nieuwe register.

Nog niet in het register?

Staat u nog niet in het register, bijvoorbeeld omdat u pas na 1 juli 2023 uw diploma Sociale Hygiëne heeft behaald? Dan kunt u uzelf registeren via de registratiepagina. Hieraan zitten wel kosten verbonden.