Webinar 'Het nieuwe Register Sociale Hygiëne'

Op 1 juli aanstaande gaat het nieuwe Register Sociale Hygiëne live. Vanaf dat moment voert de Landelijke commissie sociale hygiëne (Lcsh) dit register. Wat verandert er nu precies? Wat betekent dat voor u en/of uw achterban? En hoe werkt het nieuwe register?

Webinar

Om u hierover te informeren organiseren wij op donderdag 22 juni van 15:00 tot 16:30 uur een webinar.

Tijdens het webinar vertellen wij u wat er per 1 juli allemaal verandert rondom het Register Sociale Hygiëne. Ook geven wij een demo waarin u ziet hoe een nieuwe registratie verloopt en hoe iemand die al in het oude register stond de eerdere registratie kan herbevestigen. Natuurlijk is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@registersocialehygiene.nl. Wij sturen u dan de Teams-link toe.